RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Hrvatski studentski politološki forum prikupio 2.010 KM u humanitarnoj akciji "Srcem za malog Šimuna"

Napisano 13.06.2010. 14:25
Humanitarna akcija

Ovoga tjedna u organizaciji Hrvatskog studentskog politološkog foruma na Sveučilištu u Mostaru održana je humanitarna akcija „Srcem za malog Šimuna.“ Ovom akcijom prikupljana su sredstva za liječenje Šimuna Bošnjaka, dječaka iz Posušja koji boluje od raka nadbubrežne žlijezde.
 
Na više lokacija na Sveučilištu članovi HSPF-a prikupljali su donacije prvenstveno od studenata, ali akciji su se rado odazvali i priključili i profesori te ostali građani. Ovom akcijom Hrvatski studentski politološki forum uspio je prikupiti 2010 KM što će zasigurno jednim dijelom pomoći liječenju maloga Šimuna. HSPF je prikupljeni novac uplatio na račun Šimunova oca, Ivana Bošnjaka, koji se od srca zahvalio svim ljudima koji su sudjelovali u akciji te Hrvatskom studentskom politološkom forumu koji ju je organizirao.
 
Kako je istaknuo Vedran Kožul, predsjednik Hrvatskog studentskog politološkog foruma, ova akcija je na najbolji način pokazala solidarnost studenata i čitave akademske zajednice kao i snagu Hrvatskog studentskog politološkog foruma koji svojim djelovanjem pokazuje da je jedna od najjačih studentskih udruga u Bosni i Hercegovini.

Uz ovu humanitarnu akciju Hrvatski studentski politološki forum proveo je i prvo veliko predizborno istraživanje na Sveučilištu u Mostaru. Ovo neovisno istraživanje u obliku upitnika ima reprezentativni uzorak od preko 500 ispitanika što ga čini jednim od najrelevantnijih predizbornih istraživanja koji su dosada urađeni za izbore koji će se održati u listopadu ove godine.

Nakon obrade i analize upitnika rezultati predizbornog istraživanja biti će objavljeni i u medijima.

Humanitarna akcija

HSPF


Nema komentara

Anketa

Ustavi