RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Pismo potpore Željku Komšiću od hrvatskih glasača

Napisano 11.10.2010. 15:07
Sejdo

Dragi predsjedniče,

Iza nas su još jedni izbori, za neke obični, za neke povijesni (istorijski), a za neke moglo bi se reći i nikakvi jer je 43.72% građana i ovaj put ostalo kod svojih kuća. Naime, prema podatcima SIP-a (CIK-a) na izbore je izišlo 56.28% registriranih (registrovanih) birača. Ovaj postotak (odstotak) je zadovoljavajući jer se najavljivala velika apstinencija od strane građana, no mišljenja smo da bi na izbore unatoč svemu trebalo izaći i još veći broj građana, ali očito se svi ne slažu s takvim viđenjem.

U izboru za srpskog člana Predsjedništva pobjedu je odnio Nebojša Radmanović, za bošnjačkog (to je vaš drugi po broju glasova) Bakir Izetbegović, za hrvatskog (Hrvati – jedan od tri konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini) Željko Komšić i za člana Predsjedništva svih građana BiH opet Željko Komšić. To znači da si postao glavni Želja, jer si predsjednik Hrvata, pa si predsjednik svih građana, što znači da bi ti jedan trebao biti važniji nego ova dva skupa. Dobro, to je i razumljivo jer i dolaziš iz stranke (partije) koja se zalaže za takvu BiH.

Nadamo se da ćeš ti, prvi među jednakima (jednakima na papiru) ovih dana doći u dijelove Bosne i Hercegovine s hrvatskom većinom (samo tu većinom nisi bio pa lako ti je znati koji su to dijelovi) da pozdraviš svoje razdragane i ushićene glasače koji su i ovaj put unatoč svim obmanama i podvalama pokazali da su Hrvati najbrojniji narod u Bosni i Hercegovini. (Je li tako predsjedniče!?)

Svi te Hrvati posebno očekuju u svome i tvome stolnom gradu Zenici.

Nadamo se gospodine Komšić da će te sa sobom povesti mašineriju objektivnih novinara (to su ovi tvoji bolan) predvođenih ekipom s FTV-a i kolegama iz susjedne Hrvatske koji su prepoznali rezultate borbe građanske opcije nad mrakom nacionalizma (obavijesti Jutarnji list i ekipu). Ako možete povedite Zlaju Lagumdžiju i Bakira Hadžiomerovića, Bakir ga je tako dražesno gledao u 60 minuta pa kad se tako vole neka provedu što više vremena zajedno.

Samo nije nam jasno zašto je SDP po nekim mjestima organizirao koncerte ilahija i kasida, tj. islamske duhovne glazbe, a Željko ti si predsjednik nas Hrvata. Ali dobro, ti opet bolje znaš od nas, jer ćeš napraviti državu za čovjeka.

Još jednom da ti kažemo, željno te iščekujemo. Ostani nam zdravo i nemoj više pričati (prićati) o ratu, vidimo da te to uzrujava (sekira).

S poštovanjem,

Vjerne stotine tisuća (hiljada) tvojih glasača hrvatske nacionalisti u BiH

(Napomena: dio u zagradama bio je namijenjen samo za gospodina Željka Komšića kako bi mogao razumjeti pismo koje nije na njegovom jeziku, ali je isti nepredviđeno procurio u javnost.)


HSPF


Nema komentara

Anketa

Ustavi