RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Odličan nastup Simfonijskog orkestra Mostar pred prepunom dvoranom

Napisano 07.10.2012. 01:58

Svoj koncert mostarskoj publici večeras su podarili članovi Simfonijskog orkestra iz Mostara. Veliki odziv publike Simfonijskom orkestru dao je 'vjetar u leđa' te su sa dubokim emocijama odsvirali 16 kompozicija koje su pripremili za prisutne.

Dvorana galerije Katarine Kosača u domu Hercega Stjepana Kosače bila je pretijesna za sve one koji su došli poslušati izvedbu poznatih i manje poznatih skladbi.

Osim sjedećih mjesta koja su do kraja bila popunjena, jedan dio publike je stajao cijelo vrijeme koncerta, dok je čak bilo i onih koji u spomenutu galeriju nisu mogli ući zbog nedostatka mjesta. Veliki broj ljubitelja klasične glazbe uživao je do posljednje note koju su odsvirali članovi Simfonijskog orkestra Mostar, te su svojim večerašnjim nastupom otvorili koncertnu sezonu 2012/2013.

Članovi ovog orkestra su na svoj, klasičan način izveli brojne skladbe iz filmova, a orkestrom je dirigirao Damir Bunoza. Kao solistica je nastupila Lucija Zovko, dok je naziv održanog koncerta bio 'Speak softly love'.

Neke od pjesama koje su se našle na repertoaru: skladba Isaaca Albeneza 'Tango', Andrewa Lloyda Webbera 'Don't Cry for Me Argentina' iz filma 'Evita', Maurice Jarre 'Larina tema' iz 'Doktora Živaga', skladba Johna Willliamsa iz filma 'Schindlerova lista' i druge.


Ispiši
Ocijeni: 3.4
11306 pregleda

Nema komentara

Anketa

Ustavi