RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Brojne glazbene zvijezde na neumskom Etnofestu

Napisano 18.08.2014. 11:52
Etnofest Neum

Sinoć je na plaži hotela Zenit u Neumu održan 19. hrvatski glazbeni festival “Etnofest Neum“. Na pozornici uz more, uz prepuno gledalište izvedene su 24 skladbe.

U ime organizatora i domaćina festivala, nazočnima se obratio načelnik općine Neum dr. Živko Matuško te brojnim uglednicima iz kulturnog, političkog, vjerskog i javnog života Neuma i regije zaželio ugodnu i radosnu večer zahvalivši svima koji su pomogli da se festival i ove godine održi.

Tradicionalni i dobro posjećen festival “Etnofest Neum“, je u jedini bh. grad na moru privukao mnogobrojne posjetitelje, koji su mogli čuti 24 skladbe, među kojima su bila i renomirana imena hrvatske glazbene scene: Ana Rucner i Vlado Kalember, Zdravko Škender, Anja Šovagović Despot, Livio Morosin, Dora Bačić, Ella, Mladen Burnać, Razbijači čaša, Trio Gušt, Zoran Jelenković, Dražen Žanko, klapa Raguza, Meri Cetinić, Vuco, Jasmin Stavros, a domaće snage predvodili su Mate Bulić, Ine Tadić i Hercegovački bećari te klape ”Krš” i ”Neum”.

Završetak festivala, nije značio i kraj druženja, ljetna bašta hotela Zenit bila malena za sve uzvanike i goste koji su prenijeli pozitivne vibracije s festivala, te uz pjesmu, ples i druženje nastavili uživati do kasno u noć.

Organizatori ovog prepoznatljivog festivala već dugi niz godina su općina Neum, Hercegovačko-neretvanska županija i Umjetnička organizacija HIPI HOP iz Zagreba.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi