RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Gradsko kazalište mladih Vitez bogatije za 45 novih članova

Napisano 28.10.2013. 08:30
Gradsko kazalište mladih Vitez bogatije za 45 novih članova

Protekle subote u Vitezu je održana audicija za prijam novih članova u Gradsko kazalište mladih Vitez nakon koje je viteška kazališna obitelj bogatija za 45 novih članova.

"Iznimno smo sretni da je velik broj mladih prepoznao naš rad te se odlučio priključiti našoj kazališnoj obitelji, koja je od danas brojnija za 45 članova. Ovo nam je svojevrsna satisfakcija za prethodni rad i još jedan dokaz da idemo pravim putem, ali i obveza da ne posustanemo i pokušamo biti još bolji", rekao je nakon audicije voditelj GKM-a Vitez Ivan Sajević.

Tijekom proteklog vikenda članovi GKM-a Vitez održali su prezentacije po osnovnim školama kako bi predstavili kazališne čari najmlađima te ih potaknuli da im se priključe.

"Na ovaj način smo se željeli dodatno približiti našim, prije svih mladim, potencijalnim članovima, ali i ljubiteljima kazališne umjetnosti. Nastojali smo kroz naša iskustva, ali i stečena znanja približiti im kako naše, tako i kazalište uopće", kazala je Anja Stipinović, članica GKM-a Vitez.

Gradsko kazalište mladih Vitez nakon ove audicije postalo je jedno od najbrojnijih kulturnih udruženja u Središnjoj Bosni, a sasvim sigurno će dodatno obogatiti i svoj ionako raznovrsni kazališni repertoar, kao i kulturni život Viteza i Središnje Bosne.

"Buduće glumice i glumci GKM-a Vitez pokazali su zavidnu razinu talenta i mi smo u kazalištu ovom audicijom dobili dimenziju više. Vjerujemo kako će publika u Vitezu već tijekom naredne godine naše nove članove imati priliku gledati na daskama koje život znače", kazao je za portal vitez.info Marko Mirković, glumac i redatelj GKM-a Vitez.

Vitez.info 


Nema komentara

Anketa

Ustavi