RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Održan Božićni prijam predsjedatelja OV Vitez

Napisano 27.12.2013. 09:55
Održan Božićni prijam predsjedatelja OV Vitez

Uoči Badnjaka predsjednik Općinskog vijeća Vitez, Tomislav Bošnjak – Matić. Organizirao je božićno primanje u hotelu „Vitez". Ovom lijepom predbožićnom druženju prisutni su bili predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti općine, predstavnici parlamentarnih i neparlamentarnih stranaka, gospodarstvenici, javni, kulturni i sportski radnici, predstavnici katoličke crkve, dužnosnici iz Viteza koji obnašaju razne dužnosti na višim razinama vlasti...!

Okupljenim se obratio predsjednik Općinskog vijeća, Tomislav Bošnjak – Matić, naglašavajući kako ovo nije ni vrijeme ni prilika sumiranja rezultata rada i djelovanja općinskih struktura vlasti. No, kazao je, kako se svatko za sebe mora zapitati što je i kako radio, što je morao i mogao a nije uradio....! „Božić je veliki katolički blagdan, blagdan ljubavi, darivanja, praštanja, preispitivanje samoga sebe, svakog od nas ponaosob, što smo činili i učinili, kako smo radili i djelovali, jesmo li ispunili dana obećanja, jesmo li mogli i morali više i bolje. Želim da u narednoj godini kroz rad i djelovanje u svakoj prilici idemo otvorena srca, otvorene ruke koja daje ili uzima u onom najpozitivnijem ljudskom i Božjem načelu. Takvim putom, s takvim ciljevima i nakanama trebamo ići", poručio je predsjednik Općinskog vijeća, uputivši katolicima sretan i blagoslovljen Božić, a svim okupljenim nadolazeću Novu 2014. godinu.

„Živimo u sumraku vjere, u mraku ljudskih i Božji vrednota, bojimo se tame koja dolazi od i iz čovjeka. Treba nam vjera u dobro, u ljude, treba nam Bog i vjera u Boga", poručio je ovom prilikom viteški župnik fra Marko Kepić.

Općinski načelnik Viteza, Advan Akljeić obratio se prigodnim čestitarskim riječima, čestitao nadolazeće blagdane i svima zaželio bolju, sretniju i uspješniju Novu 2014. godinu.

Lijepom predbožićnom druženju i ugođaju svojim nastupom dali su i „Viteški akordi" i Tamburaši HKD Napredak, podružnica Vitez.

Vitez.info 


Nema komentara

Anketa

Ustavi