RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Sutra počinje West Herzegowina Fest

Napisano 30.07.2014. 12:00
West Herzegowina Fest

Ovogodišnji, dvanaesti po redu, West Herzegowina Fest održat će se od 31. srpnja do 2. kolovoza na svima već poznatoj lokaciji uz rijeku Lišticu u Širokom Brijegu. Što se glazbenog dijela tiče, festival i ove godine nudi bogat program.

Tako će pored amaterskih bendova u konkurenciji nastupiti i velika imena izvan konkurencije. Prvu večer, 31. srpnja, festival će otvoriti prošlogodišnji pobjednici, širokobriješki bend Pešes. Nakon njih će nastupiti poznati mostarski bend Zoster, koji su također nekadašnji pobjednici festivala, a večer će zatvoriti zadarski bend Postolar Triper.

Drugu večer festivala publiku će zabaviti nedavno osnovani mostarsko-ljubuški bend Jogi Pop, a nakon njih će nastupiti poznati splićani TBF, kojima će ovo biti već četvrti nastup na West Herzegovina Festu. Treću večer, 02. kolovoza, festival će zatvoriti koncert Nene Belana & Fiumensa. Osim glazbenog dijela, u konkurenciji i izvan nje, kao i svake godine prikazivat će se kratki filmovi i biti će objavljene kratke priče, a najbolji radovi koje odabere žiri biti će nagrađeni vrijednim nagradama.

Jabuka.tv

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi