RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Veličanstven Božićni koncert klape "Cambi" u Vitezu

Napisano 17.12.2013. 15:07
Veličanstven Božićni koncert klape \

Vitežani su, i ove godine, u nedjelju navečer, uoči božićnih blagdana, uživali u vrhunskom glazbenom ugođaju, a njihovi gosti bila je klapa „Cambi", iz Kaštel Kambelovca, jedna od najpoznatijih u na ovim prostorima.

Riječ je o Božićnom koncertu, peti put zaredom, a taj kulturni događaj i ugođaj je dar viteških gospodarstvenika (16 tvrtki) svojim sugrađanima ali i brojnim gostima iz cijele Lašvanske doline. Koncert je, kao i svake godine do sada, održan u reprezentativnoj dvorani hotela „Central" u Vitezu, a koncertu je prisustvovao maksimalan broj poštovatelja klapske pjesme koji dozvoljava kapacitet dvorane, njih preko 450.

Izvođene su božićne pjesme, pjesme iz standardnog repertoara klape „Cambi", ali i pjesme klasičnog zabavnog karaktera u aranžmanima prilagođenim klapskom pjevanju, uz instrumentalnu pratnju ali i a capella.

Cijelo vrijeme jednoipol satnog koncerta izvođači su pozdravljani i nagrađivani burnim pljeskom, a na kraju i ovacijama.

Ovom prilikom organizatori, vrijedni članovi Udruge poslodavaca Viteza, prisutnim su priredili i jedno lijepo iznenađenje. Naime, bez ranije najave na ovom koncertu nastupio je i Toni Damjanović, mladi Vitežanin, s diplomom Muzičke akademije u Sarajevu za solo pjevanje, a do sada je, u svojoj kratkoj umjetničkoj karijeri osvojio niz nagrada i priznanja u BiH, Hrvatskoj i u inozemstvu.

Dugim i toplim pljeskom za prekrasne izvedbe zahvalili su se Toniju njegovi Vitežani, i gosti iz susjednih općina prisutni koncertu.

Poslije koncerta, gospodarstvenici su za sve sudionike ovoga vrhunskog glazbenog događaja organizirali i lijepo druženje uz prigodan koktel.

Za sve one koji nisi imali priliku nazočiti ovom koncertu portal vitez.info donosi fotogaleriju i video zapise koji će vam bar malim dijelom predočiti ambijent koji je vladao za vrijeme koncerta.

VLM 


Nema komentara

Anketa

Ustavi