RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Banja Luka: Čordaš i gvardijan Ljevar o planovima za završetak crkve na Petrićevcu

Napisano 09.09.2016. 19:44

Dopredsjednik HDZ BiH i kandidat za zastupnika u Hrvatskom saboru Davor Čordaš, članica Predsjedništva HDZ BiH Marija Rapo i predsjednik RO HDZ BiH Sjeverozapadna Bosna Dragan Juričević posjetili su Franjevački samostan Petrićevac, gdje su s gvardijanom samostana fra Dujom Ljevarem razgovarali o projektima koje je Ministarstvo za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske do sada realiziralo, te o planovima za završetak crkve Svetog Ante Padovanskog na Petrićevcu. Sastanku su, kako prenosi Hrvatski Medijski Servis, nazočili fra Ivo Orlovac, župnik u Barlovcima, te profesor fra Velimir Blažević.

Na sastanku je istaknuto da je Ministarstvo za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske, koje predvodi ministar Davor Čordaš, proteklih godina izdvojilo značajan dio sredstava za gradnju crkve.

Gvardijan Ljevar je sugovornike informirao o planovima za završetak Crkve, te o planiranim unutarnjim i vanjskim radovima koje treba realizirati. On je zahvalio na prijateljskom odnosu, kao i pomoći i skrbi koja je do sada ukazana ovom samostanu.


Nema komentara

Anketa

Ustavi