RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Borjana Krišto u Vitezu

Napisano 22.03.2010. 11:36

Dopredsjednica HDZ BiH i predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto sastala se u Vitezu s načelnikom općine Vladom Alilovićem. Na sastanku se razgovaralo političko – gospodarskim prilikama u općini Vitez, o radu i funkcioniranju općinskih struktura, te o projektima koji su u tijeku ili se planiraju.

Složene političke prilike kao i posljedice globalne ekonomske krize , koja nije zaobišla niti ovu općinu koja je u vrhu razvijenijih, donose i brojne teškoće i prepreke. I pored ovog, istaknuto je da općinsko poglavarstvo na čelu na načelnikom Alilovićem, sigurnim koracima kontinuirano radi na osiguranju još boljih uvjeta življenja , stvaranju povoljne i prepoznatljive gospodarske klime poboljšanju i unaprjeđenju gospodarskog rasta i razvitka. Prepoznati , dobro osmišljeni i kvalitetno izrealizirani projekti su grant za bolju i perspektivniju budućnost u Vitezu, istaknuto je tijekom razgovora. Predsjednica Krišto je ovom prigodom iskazala punu potporu radu kao i nužnost suradnje i pomoći viših razina vlasti lokalnim zajednicama, u okvirima ovlasti predviđenih zakonskom legislativom.

Sastanku su nazočili Marina Pendeš , zamjenica ministra obrane BiH, Marinko Čavara, zamjenik Predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamenta F BiH i Katica Čerkez , zastupnica u Zastupničkom domu Parlamenta F BiH.


Nema komentara

Anketa

Ustavi