RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Božić proslavljen i u Srebrenici

Napisano 25.12.2014. 18:07
Božić proslavljen i u Srebrenici

U kapeli sv. Marije služena je svečana božićna misa koju je služio fra Niko Josić. Misi su nazočili katolički vjernici iz Srebrenice i Bratunca i pripadnici LOT tima i EUFOR-a.

Fra Niko Josić, upravitelj župe Zvornik i Srebrenica, svim katolicima je uputio božićnu čestitku.

– Neka ova proslava Božića kao odraz nade i iščekivanja otvori naša srca kako bi se ponovno vratio Bog u naš Božić, ponovo rodio i time ponovno uzeo udio u našim životima. Neka se čovjek po Božiću vrati Bogu – poručio je.

Zaželio je čestit Božić i sveto Isusovo porođenje svakom pojedinom čovjeku, svakoj obitelji i svim zajednicama i kršćanskim društvima.

-Neka istina rođenja Boga donese ovome svijetu radosti i duhovne vrijednosti kako bi čovjek kao neprestani putnik i tražitelj mogao pronaći smisao u Bogu – kazao je fra Niko.

Elza Vinkešević, učiteljica u mirovini iz Bratunca, uputila je čestitku svim katolicima i istakla da je Božić velika radost za svakog katolika.

– Radujem se ovom danu, okupljanju, jer je ovo mjesto gdje se jedino možemo družiti, radovati se, i osjetiti da nismo napušteni i prepušteni sami sebi – naglasila je Vinkešević.

Fena/HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi