RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Čović: Dovodim vam u Posavinu Vladu FBiH i Vijeće ministara

Napisano 28.01.2015. 12:18
Dragan Čović

Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović posjetio je u Županiji Posavskoj Domaljevac i Orašje, te najavio dolazak i u Odžak za narednih 15 dana. Čović je, kako prenosi Hrvatski Medijski Servis održao sastanak sa predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti Županije Posavske, te je u izjavi za medije uz ostalo kazao:

„Privedeni su kraju dogovori oko ustroja županijske izvršne vlasti i očekujem da će se taj posao završiti najdalje za deset dana. Čekali smo ustroj vlasti na federalnoj razini kako bi znali koje ljude sa županijske razine trebamo kandidirati na mjesta u vlasti Federacije BiH“, kazao je hrvatski član Predsjedništva BiH te je, govoreći o ustroju vlasti na svim razinama, apelirao da se taj posao što prije završi kako bi se bavili životnim pitanjima.

„Ako bi se Vlada FBiH uspostavila idućeg tjedna, što je realno, u narednih petnaestak dana dolazim i na područje općine Odžak, kao što sam ovaj puta obišao Domaljevac i Orašje. Moramo pokrenuti projekte koje smo najavljivali. Tada ću u Posavinu dovesti ministre iz Vlade FBiH i Vijeća ministara BiH kako bi na terenu održali nekoliko velikih skupova, gdje bi od ljudi ovog kraja čuli njihova mišljenja što su prioriteti. Ovo je poljoprivredni kraj i teme su većinom vezane za tu oblast. Mislim da ćemo upravo iz ovog područja imati ljude koji će popuniti Vladu Federacije BiH kad su u pitanju ti resori“, kazao je dr. Čović nakon skupa održanog u Skupštini Županije Posavske u Domaljevcu.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi