RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Čović: Svi smo u opasnost treba nam sustav, nevini ne smiju ispaštati

Napisano 28.04.2015. 11:57
Dragan Čović

Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider HDZ-a, kazao je za „Dnevni avaz“ da će povodom napada na Policijsku stanicu u Zvorniku biti održana vanredna sjednica Predsjedništva BiH. Čović je izrazio žaljenje zbog pogibije jednog i ranjavanja dvojice policajaca.

 

Svi smo izloženi

– Sućut obitelji poginulog policajca, ohrabrenje onima koji su ranjeni i poruka svima nama da ne zanemarujemo opasnost koja je sada uistinu vrlo blizu nas i da se moramo malo drugačije organizirati da bi svi oni koji razmišljaju o takvim napadima u budućnosti znali da neće imati prostora za takve napade – kazao je u prvoj reakciji na napad Čović.

Naglasio je da je napad u Zvorniku pokazao koliko smo svi izloženi opasnosti.

– Zbog toga je veoma bitno da imamo sustav i da smo svi okrenuti jedni prema drugima. Jedino sustavom ovakve stvari možemo držati pod kontrolom, naglasio je Čović.

Naglasio je da će Predsjedništvo BiH, osim o informaciji o sigurnosnoj situaciji u zemlji, raspravljati i o tome da se jučerašnji napad negativno ne odrazi na povratnike u RS.

 

Dobio potvrdu

– Uvijek jedna ovakva akcija ima i neku reakciju. Zato kažem da nam treba sustav, da se ne dogodi da bilo tko je nevin ispašta zbog ovakvih stvari na bilo koji način – rekao je Čović.

Također, hrvatski član Predsjedništva BiH naglasio je da je, prema prvim informacijama od nositelja sigurnosno-obavještajnih aktivnosti, dobio potvrdu da je riječ o terorističkom činu, ali je naglasio da treba izbjeći bilo kakve spekulacije dok informacija o napadu ne bude kompletirana.


Nema komentara

Anketa

Ustavi