RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Čović u Čapljini: Želimo provesti obećanja, bez HDZ-a nitko ne može napraviti vlast

Napisano 31.10.2014. 21:38
Čović u Čapljini

Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i novoizabrani hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, boravio je danas u Čapljini gdje se sastao s predsjednikom OO HDZ BiH Čapljina i načelnikom dr. Smiljanom Vidićem i članovima Općinskog odbora.

Na sastanku su analizirani izborni rezultati, te se razgovaralo o formiranju izvršne vlasti na svim razinama, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

„Ovo je prvi službeni posjet Općinskom odboru nakon izbora ovdje u Čapljini, tako sam dogovorio s načelnikom, predsjednikom OO Čapljina, da napravimo analizu rezultata izbora, da vidimo je li sve urađeno upravo onako kako smo planirali.

Na sastanku smo iskazali zadovoljstvo urađenim poslom i izbornim rezultatima, te ukazali na neke nedostatke, nešto što trebamo kroz vrijeme rješavati kao što su ove preferencije u izborima itd.

Kazali smo kako ćemo i dugoročno to riješiti, a i već sad u implementaciji izbornih rezultata, tako da na neki način ni jedna sredina ne bude zakinuta za bilo koji posao, koji je eventualno pravljen takvim preferencijama.

Informirao sam sve ovdje o onome što radimo danas kako pravimo ta partnerstva ili koalicije na svim razinama, kako želimo provesti sva obećanja koja smo davali, bez obzira tiču li se izborne jedinice, braniteljske populacije ili drugih pitanja koja smo stalno u kampanji isticali. Ja kao kandidat za člana Predsjedništva, ali i svi drugi nositelji lista i mislim da je i to način kako ćemo ubuduće komunicirati“, kazao je Čović te dodao:

„Drago mi je da je ovo prvi sastanak upravo ovdje u čapljinskom Općinskom odboru, a ja imam obvezu u sljedećih 15-tak dana obići sve sredine u BiH, te bi prije službene objave rezultata, još jednom sagledavanje svega te da uđemo spremni kao prava organizirana stranka krenuti dalje, implementirati izborni rezultat i onda realizirati sve obećano“, kazao je danas nakon sastanka u Čapljini predsjednik Čović, te dodao, Čapljina će zbog izbornog rezultata biti zastupljena u vlasti, zaključio je dr. Čović.

Načelnik i predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Čapljina dr. Smiljan Vidić je izrazio zadovoljstvo današnjim sastankom i kazao: „Dobro je što je predsjednik Čović nakon službene objave rezultata došao prije svega u Čapljinu da o svemu popričamo, saznali smo i neke nove informacije, a najvažnije je ovo što je predsjednik već rekao da mi kao stranka stojimo tako da nitko bez nas ne može napraviti vlast, a što se tiče Čapljine, napravili smo na izborima odličan rezultat i potrudili se kao OO Čapljna maksimalno to napravimo.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi