RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Čović u Drvaru: Nemojmo se dijeliti na stranke i strančice, nego dajte glas HNS-u BiH

Napisano 15.09.2014. 23:15
Dragan Čović u Drvaru

„Stožerna snaga Hrvata je HDZ BiH i skupa s partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora BiH dobit ćemo preko 70 posto glasova na predstojećim izborima, kazao je predsjednik HDZ-a HNS-a BiH i kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Dragan Čović na tribini održanoj danas u Drvaru, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Čović je dodao kako “trebamo biti snaga koja će se držati skupa”.

-Nemojmo se dijeliti na stranke i strančice, nego dajte glas HNS-u BiH kako bi poslali jasnu poruku o položaju Hrvata u BiH. Na izbore svi trebamo izaći, kako bi pokazali zajedništvo i kako bi se iskazala volja hrvatskog naroda, dodao je.

 

HDZ-ov Budimir

Na tribini u Drvaru su se govorili i Slavko Budimir, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Drvar, Branko Ivković, predsjednik ŽO HDZ BiH Hercegbosanske županije (HBŽ) i nositelj liste za Županijsku skupštinu HBŽ-a i Borjana Krišto, potpredsjednica HDZ BiH i nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH.

Izaslanstvo HDZ-a i HNS-a BiH u kojem su uz Čovića bili i Borjana Krišto, potpredsjednica HDZ BiH i zastupnica u Domu naroda skupštine BiH, Mato Franjičević, član Predsjedništva i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta BiH, Branko Ivković, predsjednik vlade HBŽ-a, i ostali mnogobrojni članovi stranke u Drvar su posjetili župni ured i crkvu sv. Josipa, a nakon toga razgovarali su s župnikom don Davorom Klečinom.

Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH obišao je i firme „Gradec“ d.o.o. i „Marin Commerce“ d.o.o. Gospodarstvenici su ga upoznali s ekonomskim prilikama u Drvaru uz ugodno druženje i obilazak poduzeća.

 

Posjet Grahovu

Prethodno je Čović i dužnosnici HDZ BiH posjetio Bosansko Grahovo gdje se sastao i razgovarao s predsjednikom Općinskog odbora HDZ BiH Bosansko Grahovo, Krešimirom Šarićem i članovima stranke.

Čelnici HDZ BiH potom su posjetili Udruženje građanki „Grahovo“ – Centar za djecu gdje borave školska djeca nižih razreda.

Predsjednica Udruge, Danka Zelić upoznala ih je s radom Udruge i uvjetima u kojima rade. Trenutno u „Centru“ boravi 33 djece, a „Centar“ je otvoren svakim danom od 8 do 17 sati.

Izaslanstvo HDZ BiH posjetilo je poduzeće DP „Brajko“ d.o.o., gdje je Čović razgovarao s vlasnikom te tvrtke o mogućnostima razvoja drvno-prerađivačke industrije i problemima s kojima se ova industrija suočava.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi