RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Čović: U iduće dvije do četiri godine HDZ BIH će doživjeti korjenite promjene

Napisano 26.04.2015. 21:43
Dragan Čović

- Mi imamo sada jedan mir. Imamo puno novih članova. Standardi koji su vrijedili 20 godina sada se lagano narušavaju. Dolaze mladi ljudi s potpuno novim idejama. Neki zaboravljaju da su i prije njih postojali neki koji su vjerovali da su nositelji ključne ideje HDZ-a BiH. Tradicionalne vrijednosti moramo povezati s onim što se mora raditi i transferirati se prema Europskoj uniji. Ja sam uvjeren da će u iduće dvije do četiri godine HDZ u suštini doživjeti korjenite promjene u strukturi svoga članstva i onih koji će predstavljati stranku - rekao je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović odgovarajući na pitanje novinara Davora Babića u izjavi za HDZ TV.

Čović je najavio kako će 8. i 9. svibnja na Kupresu HDZ BiH organizirati savjetovanje svih stranačkih dužnosnika sa svih razina vlasti.

- Biti će nas oko 200 i tu ćemo napraviti prvu konstituirajuću sjednicu i Predsjedništva i Središnjeg odbora. Proći ćemo kroz sva pitanja koja smo prezentirali javnosti kroz predizbornu kampanju. To zasjedanje će približiti sve naše ljude da na isto način vidimo probleme, ali i da barem 100 naših dužnosnika može u bilo kojem trenutku izaći pred kamere i pričati o raznim temama shvaćajući svu problematiku danas u BiH. To je jedno snažno decentraliziranje i to ćemo raditi iduće dvije do tri godine - naglasio je Čović.

Prvi.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi