RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Čović u Tuzli: U velikom dijelu BiH položaj Hrvata je katastrofalan

Napisano 11.02.2016. 21:09

Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u okviru redovne posjete Tuzlanskoj županiji izjavio je da je aplikacija za članstvo BiH u Europskoj uniji, velika stvar bez obzira na to što netko misli o ovoj temi, javlja Anadolu Agency (AA).

˝Aplikaciju ćemo predati u ponedjeljak u 9 sati i ona je više nego kredibilna. Volio bih da je tema pred odlazak u Bruxelles potpora, da napravimo barem simboličan iskorak, jer dugo radimo i usuglašavamo se. Naš europski put je prioritet, ali bit će uvijek onih koji će kritizirati˝, rekao je Čović prije sastanka u Županijskom odboru Hrvatske demokratske zajednice Soli u Tuzli.

Čović je najavio da će na sastanku, kojem između ostalih prisustvuju političari iz HDZ-a iz ove županije, predstavnici udruženja koja zastupaju interese hrvatskog naroda i svećenici, razgovarati o aktualnim političkim temama.

˝U velikom dijelu Bosne i Hercegovine položaj Hrvata je katastrofalan. To je tako u Tuzli, Sarajevu, Zenici, Bihaću, Goraždu, ali i u Republici Srpskoj. Popis stanovništva pokazat će da su u apsolutnom iznosu stanovnika Hrvati velike žrtve i da su neka mjesta u potpunosti očišćena˝, izjavio je Čović.

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi