RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Cvitanović: Nitko neće mjeriti hrvatstvo članova HDZ-a 1990, jer nitko nikada od njih nije izdao niti će izdati niti jedan nacionalni hrvatski interes

Napisano 04.09.2017. 23:15

„HNS je postao ono što ne smije biti“- kazao je na današnjoj sjednici Predsjedništva HNS-a Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 i upozorio na gušenje pluralizma kod Hrvata kroz HNS. On je naglasio i to da nitko neće mjeriti hrvatstvo članova HDZ-a 1990 i da nitko nikada od njih nije izdao niti će izdati niti jedan nacionalni hrvatski interes.

Tijekom rasprave predsjednik Cvitanović upozorio je i na informaciju Glavnog vijeća HNS-a kazavši da je to za HDZ 1990 nelegitimno tijelo jer nikada nije ispoštovalo stranački legitimitet.

Također, je zatražio odgovor zašto je podržano izvješće Tužiteljstva BiH iako je u proteklom dugom razdoblju Tužiteljstvo zbog selektivnih optužbi za ratne zločine prepoznato kao institucija koja radi veliku štetu Hrvatima.

„Ne zanima nas HNS u kojem će se razračunavati s političkim strankama koje imaju različita mišljenja oko pojedinih zakonskih rješenja jer smo uvijek HNS gledali kao krovno nacionalno strateško tijelo, nažalost ni do danas HNS nije došao na tu razinu“- zaključio je na koncu Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990.

Bez obzira radilo se o Predsjedništvu HNS-a ili bilo kojemu tijelu u kojemu HDZ 1990 ima mogućnost odlučivanja nikada neće izdati hrvatski nacionalni interes, ali niti podržati stranačka upošljavanja, nepotizam, korupciju i ostale vrste kriminala, stoji u priopćenju iz Ureda za informiranje HDZ-a 1990.


Nema komentara

Anketa

Ustavi