RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Djevojke iz klape Drača zapjevale na mjestu terorističkog napada u Bruxellesu

Napisano 27.05.2016. 19:12

U sklopu studijskog putovanja u Bruxelles i posjeta Europskom parlamentu, klapa Drača iz Mostara na neobičan način iznenadila je građane grada Bruxellesa, doznaje Prvi.tv.

Na glavnom Trgu u Bruxellesu, djevojke iz klape Drača oduševile su brojne prolaznike koji su jako brzo prihvatili klapsko pjevanje.

Zanimljivo, odvažile su se izvesti jednu od svojih pjesama u podzemnoj željeznici, baš na mjestu gdje su prije nekoliko mjeseci aktivirane bombe tijekom terorističkog napada.


Podsjetimo, teroristički napad u Bruxellesu dogodio se 22. ožujka te je prilikom koordiniranih napada na zračnu luku i podzemnu željeznicu poginulo 38 ljudi, a teško ili lakše je ozlijeđeno više od 330 osoba.

Ovaj teroristički napad, na samo srce Europe, zavio je u crno Stari kontinent. Strah i nevjerica vladali su i vladaju i sada na ulicama Bruxellesa, ali i cijele Europe.

Razbivši očiglednu napetost koja vlada u metrou u Bruxellesu, naše djevojke su prelijepo zapjevale. Nitko nije ostao imun na čari lijepih Hercegovki, a njihov nastup pogledajte u videu.


Nema komentara

Anketa

Ustavi