RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Grad Mostar će izdvojiti 80.000 KM za javni doček Nove godine

Napisano 10.11.2017. 23:10

Po prvi put nakon deset godina Gradska uprava Mostar odlučila je izdvojiti iz proračuna 80.000 marka, kako bi se konačno organizirao javni doček Nove godine i u gradu na Neretvi, javlja Anadolu Agency (AA).

Nakon desetogodišnjeg izostanka javne novogodišnje zabave u Mostaru će se program dočeka Nove 2018. godine održati u dvodnevnom aranžmanu za sve generacije na platou uz gradsko šetalište i donijeti pravi blagdansku ugođaj, ne samo građanima Mostara nego i turistima i svima koji odluče najluđu noć dočekati u gradu na Neretvi uz Mostar Sevdah Reunion, Zoster, Maler Ego i niz drugih izvođača koji će prirediti spektakl.

Iz Odjela društvene djelatnosti Grada Mostar Sanela Ćorić je kazala kako je inicijativa ovogodišnje proslave u Mostaru došla iz Foruma mostarskih kreativaca, što je gradonačelnik Ljubo Bešlić rado prihvatio.

„Prema idejama forum, okupili smo mostarsku ekipu i sigurna sam da će ovo biti jedna lijepa mostarska priča“, kazala je Ćorić navodeći kako je za javni doček Nove godine iz gradskog proračuna izdvojeno 80.000 maraka, čime će se prirediti program za dva dana.


Nema komentara

Anketa

Ustavi