RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Halilović: Baš me briga za istragu, neka Plenković otkači od BiH

Napisano 19.03.2017. 23:27

General tzv. Armije RBiH Sefer Halilović gostovao je u emisiji Točka na 7 N1 televizije.

Na pitanje je li pod istragom hrvatskog USKOK-a Halilović je kazao kako ga nije briga.

„Baš me briga. Ja sam certifikat da sam časno vodio obranu Republike BiH dobio u Haaškom tribunalu. Šta radi neka udruga iz Vinkovaca i zapadne Hercegovine, baš me briga“, rekao je Halilović.

Tvrdi i kako je sve ovo reakcija dva HDZ-a, hrvatskog i bosanskog.

„Trebam li nekim budalama dokazivati dokazano? Ovdje se radi o reakciji dva HDZ-a, hrvatskog i bosanskog. Čović na ovakav način pokušava zaštiti sebe. Pojavili su se dokumenti o zloupotrebi ratnih zarobljenika u Sokolu. Primiče se presuda Prliću i ostalima i da bi skrenuli pažnju javnosti, pokušavaju nešto spinovati“, rekao je Halilović. 

Dodao je i kako je najvažnije što teoretičari tvrder kako je osma, završna faza genocida njegovo negiranje što se u BiH čini masovno.

„Cilj Herceg- Bosne, tako i Republike Srpske, bio je etnički čist prostor“, rekao je Halilović.

Zaključio je kako premijer Republike Hrvatske, Andrej Plenković mora znati da BiH nije u sastavu Banovine Hrvatske.

"Plenković mora znati da BiH nije u sastavu Banovine Hrvatske i neka se otkači od BiH. BiH ima svoje institucije, Predsjedništvo, Vijeće ministara, entitetske vlade, državni sud i oni će se baviti time, a neka se on bavi zlikovcima koji su iz BiH pobjegli u Hrvatsku i gore se sakrili. Neka se Plenković brine o Hrvatskoj“, izjavio je general tzv. Armije RBiH Sefer Halilović.

Podsjetimo, udruge proistekle iz Domovinskog rata podnijele su kaznene prijave protiv nekoliko časnika tzv. Armije RBiH Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske zbog ratnih zločina nad Hrvatima u BiH. 


Nema komentara

Anketa

Ustavi