RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HDZ BiH pokrenuo internet televiziju

Napisano 27.08.2014. 22:34
HDZ tv

HDZ BiH pokrenuo je vlastitu internetsku televiziju, putem koje planira voditi predizbornu kampanju, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

-Kampanja HDZ BiH za Opće izbore u BiH ove godine bit će najinventivnija i najmodernija kampanja u regiji i šire. U nedostatku kvalitetnog pristupa vodećim TV postajama, HDZ BiH je izradio suvremenu komunikacijsku platformu s koje će emitirati Internet televiziju, maksimalno vizualizirajući svoju kampanju, te širiti informacije i kroz brojne društvene mreže, najavljeno je iz ove stranke.

Novae medijska platforma omogućit će i prenošenje svih skupova uživo putem internet televizije. Promidžbeni aspekt kampanje bit će dodatno pojačan info grafikama, TV i radio spotovima i banerima, navodi se u priopćenju.

Prvi prijenos uživo, na novoj platformi HDZ BiH TV ići će u povodu obilježavanja 24. obljetnice utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice BiH, u četvrtak  28. kolovoza  2014. godine. Svečana sjednica bit će upriličena u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, s početkom u 17:00 sati, a izravan prijenos moći će se pratiti na hdzbih.tv

HMS

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi