RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HDZ1990 Županije Središnja Bosna: Stojimo čvrsto uz Martina Raguža

Napisano 16.04.2014. 09:15
HDZ1990 Županije Središnja Bosna: Stojimo čvrsto uz Martina Raguža

Županijski odbor HDZ-a 1990 Županije Središnja Bosna (ŽSB) stoji čvrsto uz predsjednika HDZ-a 1990 Martina Raguža, a izjave Slavice Josipović njezini su osobni stavovi, priopćeno je iz te stranke.

U današnjem bh. izdanju Večernjeg lista objavljena je izjava bivše predsjednice srednjobosanskog HDZ-a 1990 prema kojoj većina članova Županijskog odbora i članova općinskih odbora te stranke u ŽSB nije zadovoljna dosadašnjim stranačkim djelovanjima.

U priopćenju koje je potpisao Anto Bilić, sadašnji predsjednik ŽO HDZ-a 1990 ŽSB, navodi se kako su te izjave netočne te da se radi o "izletu Josipovićke", koja više nije članica Županijskog odbora HDZ-a 1990 niti Općinskog odbora HDZ-a 1990 Vitez.

"Očigledno je kako ovakve izjave gđe. Josipović imaju za cilj rušenje HDZ-a 1990 i pozicioniranje nje osobno na listama Hrvatskog narodnog sabora, što nije mogla zbog svoje sebičnosti ostvariti u HDZ-u 1990, ali o tome ćemo imati prigodu čitati u medijima u narednom periodu kada će gđa. Josipović objaviti sljedeće članke spremljene ranije, a poslije njene smjene s predsjednice ŽO HDZ-a 1990 ŽSB", navodi se u priopćenju.

Bilić dalje navodi kako je on osobno, kao tadašnji predsjednik Općinskog odbora HDZ-a 1990 Travnik, u dva mandata ostvario suradnju i zajednički izlazak hrvatskih stranaka na izbore pod nazivom Hrvatska koalicija za Travnik (HDZ BIH, HDZ 1990, HSS-NHI) za dobrobit Hrvata Travnika i Središnje Bosne, a da je Slavica Josipović bila protiv tog oblika suradnje.

"ŽO HDZ-a 1990 ŽSB i općinski odbori HDZ-a 1990 u ŽSB čvrsto stoje iza predsjednika HDZ-a 1990 Martina Raguža i politike dostojanstva i vjerodostojnosti, i uložit ćemo sve potrebne napore da na narednim lokalnim izborima postignemo zajedničke kandidate za načelnike u općinama Središnje Bosne", navodi se u priopćenju srednjobosanskog HDZ-a 1990.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi