RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HNŽ: Kiša gasi požare

Napisano 03.09.2017. 23:25

Obilna kiša, koja je padala tek oko ponoći, najvjerojatnije je ugasila veliki požar na Rujištu, priopćio je u nedjelju ujutro Operativni centar Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije, pozivajući se na informacije iz Profesionalne vatrogasne jedinice (PVJ) Mostar

Prethodno je na Rujištu i tijekom subote, od jutarnjih sati, gorjela šuma. Na području Čvrsnice kiša je padala u popodnevnim satima, prenosi portal Starmo.ba

Prema informacijama iz PVJ Mostar, požare na Čvrsnici i Prenju gasili su pripadnici te jedinice sa dva vozila, te članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Rujište i građani.

Iz poduzeća Šumarstvo Srednje-neretvansko javljeno je da je u subotu oko 16:30 sati ugašen požar koji je izbio oko 12:30 sati na Glogovu, iznad Bijele.

U općini Konjic, u subotu oko 13 sati izbio požar na Prenju, lokalitet Dabića poljana. Gorjela je borova šuma, trava i nisko rastinje. Vatrogasci su u 16:30 sati lokalizirali desnu stranu požarišta, a lijevu je ugasila kiša koja je uskoro počela padati. Nastavljeno je nadziranje požarišta, stoji u izvještaju iz Civilne zaštite.


Nema komentara

Anketa

Ustavi