RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Imenovani novi suci Općinskog suda Čitluk

Napisano 23.03.2017. 23:04

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH), drugog dana sjednice donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u sklopu koje su imenovani novi suci u Općinskom sudu Čitluk. Za suce Općinskog suda Čitluk imenovani su: Gorjana Šajin, Anđela Ljubić Čović, Boris Herceg i Aida Hidović.

Pri donošenju Odluke o imenovanju VSTV BiH je uzeo u obzir kriterije poput: stručnog znanja, radnog iskustva i radnih rezultata; stručne sposobnosti zasnovane na dosadašnjim rezultatima u karijeri; sposobnosti da nepristrano, savjesno, marljivo, odlučno i odgovorno obnaša dužnosti u okviru funkcije za koju se prijavljuje; odnosa sa radnim kolegama, ponašanja van posla, profesionalne nepristranosti i ugleda, navodi se u priopćenju VSTV BiH u kojem također stoji da će naknadno biti određen datum stupanja na dužnost novoizabranih sudaca Općinskog suda Čitluk.

U rujnu prošle godine za predsjednicu Općinskog suda Čitluk imenovana je Jadranka Prskalo, stoji u priopćenju iz Općine Čitluk.


Nema komentara

Anketa

Ustavi