RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Izetbegović sa stranačkim kolegama: Izbora u Mostaru neće biti dok vi ne budete zadovoljni

Napisano 28.06.2016. 15:52

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i lider SDA Bakir Izetbegović, u pratnji supruge Sebije, boravio u Mostaru, odazvavši se pozivu na tradicionalni iftar u organizaciji Gradskog i Županijskog odbora SDA.

Obrativši se prisutnima, Izetbegović je, kako piše Dnevni avaz, naveo da „nema dana da mi neki stranci ne dođu i ne pritišću da se konačno dogode izbori u Mostaru“.

– I vrijeme je da se dogode izbori u Mostaru. Ali izbori u Mostaru neće se dogoditi dok vi ne budete zadovoljni rješenjem za Grad Mostar! Ja vam to obećavam i to ću stalno inicirati, pritiskat ću vodstvo u Mostaru, tražit ću rješenje i dolazit ću ovdje. Ali, dok se ne bude iznašlo rješenje kojim ste vi zadovoljni, nakon svega što ste u ovom gradu prošli u proteklih četvrt stoljeća, izbora neće biti. Bit će ih kada i vi budete za te izbore – poručio je Izetbegović.

U međuvremenu, kao i u cijeloj BiH, nastavio je on, ako ne ide politika, ići će ekonomija. Kazao je da će 1. ožujka sljedeće godine u Mostaru biti otvoren hotel „Ruža“, ali i, kako je naveo, posebna jedinica konjičkog „Igmana“, koja će uposliti 150 ljudi, kao i da će u ”Hepok” biti uložena dodatna sredstva.

– Dakle, stalno će se raditi na tome da se iznalaze rješenja, da se ljudi zapošljavaju, da ekonomija napreduje, a ekonomija će otvoriti relaksaciju, pa će se i politika brže rješavati – rekao je Izetbegović.

VL


Nema komentara

Anketa

Ustavi