RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kiseljak: Specijalci pokušali prekinuti navijanje za Vatrene ali nisu uspjeli!

Napisano 27.06.2016. 16:20

Mala je Hrvatska a Kiseljak još manji...Ali ima srce.....Dokazao je to svih ovih ponosnih dana navijajući za Vatrene...Odustati nije htio, bez obzira na poraz.

Međutim, podršku i navijanje pokušali su zaustaviti specijalci...Samo pokušali!

Naime, premda je praćenje utakmica hrvatske reprezentacije organizirano u gotovo svim kiseljačkim kafićima, najvatrenije uvijek bude u središtu grad ispred caffea Movie. Ekipa koja se svaki put okupi iza ogromnog transparenta "Kiseljak" i nakon utakmice, premda razočarana povela navijanje u znak podrške Vatrenima. Kao i za dosadašnjih utakmica, i te subote je bilo onih koji su pazili da se nitko ne ozlijedi a imovina ne ošteti, odnosno da navijanje ne prijeđe granice lokala... Nekoliko nesmotrenih minuta prouzrokovanih razočarenjem, emocijama i vjerojatno kojom "kapi više" odmah nakon završetka utakmice nakon dolaska policije izazvalo je i "ulet" specijalaca. Nakon kratkog otpora od strane okupljenih, neslužbeno doznajemo da je nekoliko osoba i privedeno...

Međutim, navijanje nije prestalo a Kiseljačani su poslali i jasnu poruku "Ovo nije Jajce" aludirajući na događaje u ovoj općini nakon posljednje pobjede reprezentacije Hrvatske, kada su prema pisanju lokalnih medija specijalci uz upotrebu sile spriječili slavlje navijača.

Navijanje (ne slavlje) u Kiseljaku se nastavilo, specijalna policija je neko vrijeme stajala po strani a onda se bez incidenata povukla dok je situaciju nadgledalo nekoliko policajaca.

Artinfo.ba


Ispiši
Ocijeni: 2.8
23420 pregleda

Nema komentara

Anketa

Ustavi