RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Koncertom u Čitluku Marko Perković Thompson promovirao novi album

Napisano 25.07.2014. 10:28
Marko Perković Thompson - Čitluk

U sklopu promocije novog albuma „Ora et labora“ poznati hrvatski pjevač Marko Perković Thompson pred desetak tisuća obožavatelja održao je koncert na stadionu Bare u Čitluku.

Uz nove pjesme izvedene su i brojne stare poput „Lijepa li si“, „Čavoglave“, „Dida moj“,“Vjetre s Dinare“ i brojne druge. Osim „Čavoglava“ najviše reakcija publike izazvala je pjesma „Bosna“a stalna postava benda predvođena Tihom Orlićem i ovoga je puta bila na razini.

Premda posebnih gostiju nije bilo, publiku je na poziv pjevača s pozornice pozdravio i njegov kum, Mate Bulić.

Uz oduševljenje izvedenim pjesmama, prisutni su gromoglasnim pljeskom podržali i Thompsonov pozdrav Dariju Kordiću kao i informaciju da će on biti jedan od gostiju na predstojećem obilježavanju Dana pobjede, 05. kolovoza.

Thompson se pohvalio uvijek odličnim prijemom u Hercegovini kao i brojnim posjetama koje je prije koncerta obavio, poput druženja s djecom iz Majčinog sela u Međugorju i hercegovačkim franjevcima.

Zanimljivo je istaknuti kako je tijekom koncerta u nekoliko navrata došlo do problema sa osvjetljenjem, na što se par puta osvrnuo i sam pjevač.

Organizator je na početku koncerta udaljio predstavnike medija ispred pozornice, uz obrazloženje kako je ''dopušteno fotografirati samo za vrijeme prve tri pjesme'', pa tako ni medijima koji su pokrovitelji ovoga događaja nije bilo omogućeno nesmetano obavljanje radnog zadatka.


Nema komentara

Anketa

Ustavi