RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Lagumdžija: SDP je jedina brana trećem entitetu koji stiže iz Bruxellesa

Napisano 29.09.2014. 21:37
Zlatko Lagumdžija

Predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija na predizbornim skupovima SDP-a nastavlja veličati komunističkog diktatora Josipa Broza Tita, te sebe i svoju stranku predstavljati kao jedinu branu trećem entitetu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Lagumdžija je, kako je priopćeno iz SDP-a, na predizbornom skupu “Titove partije”, kako je, nedavno nazvao svoju stranku, u Stocu kazao kako je, “zahvaljujući podršci 280.000 glasova, koje je SDP dobio na izborima prije četiri godine, uspio zaustaviti novu podjelu države”.

“Pred nama su bile karte i sve je bilo dogovoreno za stvaranje trećeg entiteta. SDP je kao politička snaga to uspio zaustaviti, a tako će raditi i u budućnosti. Nema novih podjela, ali morate zapamtiti da na ovim izborima biramo hoće li karte iz Bruxellesa ponovo doći na stol”, rekao je Lagumdžija.

Prema njegovim riječima, BiH nema šansi za napredak dok se ne vrati korijenima ljevice i Titu, koji je najbolje iskoristio sve prednosti ljevice.

“Bio pijan ili drogiran, kao što neki tvrde da sam bio prilikom nedavnog obraćanja dok sam govorio o Titu, s ovim se, jednostavno, moraju složiti”, dodao je Lagumdžija.

Kandidat SDP-a za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović rekao je kako se u kampanju nije uključio da bi se borio za stolice, nego za bolji život bh. građana.

“I ovi posljednji napadi raznih nevladinih organizacija, koje se tobože bave praćenjem potrošnje proračunskih sredstava, su zaista smiješni, jer izgledaju kao monografija moje emisije 60 minuta, a stvari o kojima oni sad pišu, mi smo obrađivali još prije deset godina”, naveo je Hadžiomerović.

Glavni tajnik SDP-a i tzv. premijer FBiH Nermin Nikšić istaknuo je kako su mnogi aktualni saziv Vlade pokušali opstruirati kroz razne lažirane afere.

“To se ponavlja i sada, kada nam razni strani, trećerazredni činovnici lažima sabotiraju kampanju. Te laži su jedva dočekali naši politički protivnici, koji jedva čekaju da nešto tuđe, pa čak i laž, odmah proglase pametnim”, naglasio je Nikšić.

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi