RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ljubuški: Drogu skrivali u kinder jajima

Napisano 28.07.2015. 22:51

Dana 24/25 srpnja 2015. godine policijski službenici OKP PU Ljubuški u suradnji sa policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH, proveli su planiranu akciju kodnog naziva "Elektron" u cilju pronalaska opojnih droga i hvatanja počinitelja koji se bave proizvodnjom i prodajom opojnih droga.

Akcija je provedena na području općine Ljubuški na lokalitetu vodopad Kravice, gdje se održava festival elektronske glazbe " Paradise Gorooves 2015 ".

Prilikom kontrole i pregleda osoba inicijala D.V. rođen 1975. godine iz Čapljine, Ž.R. rođen 1973. godine iz Ljubuškog, M.P. rođen 1993. godine iz Čapljine i A.K. rođen 1993. godine iz Ljubuškog isti su bez izričitog protivljenja policijskim službenicima predali određenu količinu opojnih droga koju su imali kod sebe i to:

Plastična kutija "Kinder jaje" u kojoj je pronađeno 10 smotuljaka u kojima se nalazi bijela praškasta tvar koja asocira na opojnu drogu tipa Spid.

Plastična kutija Kinder jaje u kojoj je pronađeno 5 tableta crvene boje koje asociraju izgledom na opojnu drogu Ekstazi

Prozirna PVC vrećica u kojoj je pronađeno 5 komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Ekstazi.

Staklena tegla u kojoj je pronađena zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu

Bijela PVC vrećica u kojoj je pronađena zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

PVC smotuljak u kojem je pronađena praškasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Spid.

Dva omota cd na kojima je pronađena manja količina bijele tvari pripremljena za upotrebu koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Spid.

Sve naprijed navedene osobe su lišene slobode i nad istima je zavedena kriminalistička obrada zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 239 stavak 3 KZ F BiH.

O svim poduzetim mjerama i radnjama blagovremeno je izvještavan dežurni Županijski tužitelj u Š.Brijegu, priopćeno je iz Uprave MUP-a ZHŽ-a.


Nema komentara

Anketa

Ustavi