RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Lovrinović: Izmjene Izbornog zakona u parlamentu do kraja tjedna

Napisano 26.04.2017. 23:32

Krajnje je vrijeme da ova pitanja skinemo sa dnevnog reda. Naša namjera je da u parlamentarnoj proceduri pronađemo rješenje i na kraju pred javnošću provjerimo opredjeljenje svih da jedni drugima ne biramo predstavnika, odnosno da poštujemo volju naroda i birača", rekao je Nikola Lovrinović, predsjedatelj Kluba HDZ-ovih zastupnika u Zastupničkom domu PS BiH.

Predsjedatelj Kluba zastupnika HDZ-a BiH u Zastupničkom domu PS BiH Nikola Lovrinović očekuje da će izmjene Izbornog zakona biti upućene u parlamentarnu proceduru krajem ovog ili početkom idućeg tjedna.

Istaknuo je kako je podrška partnera važna i nezamjenjiva, te da je nebitna procedura po kojoj će zakon biti razmatran ako budu imali tu podršku.

"Krajnje je vrijeme da ova pitanja skinemo sa dnevnog reda. Naša namjera je da u parlamentarnoj proceduri pronađemo rješenje i na kraju pred javnošću provjerimo opredjeljenje svih da jedni drugima ne biramo predstavnika, odnosno da poštujemo volju naroda i birača", rekao je Lovrinović.

Naveo je i kako bi volio da ovi prijedlozi HNS-a BiH budu shvaćeni kao ponuda za dijalog putem kojeg se može doći do rješenja, ali i da je to izuzetno važno pitanje.


Nema komentara

Anketa

Ustavi