RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Milanović: Bosnu i Hercegovinu kakva jest želimo sačuvati. Takvu nefunkcionalnu

Napisano 29.08.2016. 15:16

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je kazao kako Narodna koalicija neće imati izbornu listu u BiH „jer se ne prtljaju gdje im nije mjesto“.

„Ukoliko ne spriječimo referendum o odcjepljenju Republike Srpske, možemo se naći u situaciji da bosanskohercegovački Hrvati tamo ostanu izolirani. Što onda, pravit ćemo se da se ništa ne događa?! Treba djelovati, ne oružjem, nego riječima i upozoriti da je to loše“, kazao je Milanović, te naglasio:

„Bosnu i Hercegovinu kakva jest želimo sačuvati. Takvu nefunkcionalnu, a nisu za to krivi ni bošnjački, ni hrvatski, ni srpski političari u Bosni, nije moguće na ovaj način dulje voditi. BiH treba preko reda ugurati u Europsku uniju, pa možeš li biti veći prijatelj BiH nego da to poručujem bošnjačkim političarima iz Sarajeva koji su jedva dočekali svojih 16 stotinki, sekunda, slave da prokomentiraju maltene da sam ja sad napao BiH. Ja sam napao one koji žele odcijepiti pola teritorija BiH na referendumu nakon što su to osigurali krvlju i agitacijom Tome Nikolića, Aleksandra Vučića i sličnih ljepotana europske demokracije“


Nema komentara

Anketa

Ustavi