RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ministar Šustar mostarskim studentima: Smislite nešto da podignete svoj grad

Napisano 06.05.2016. 12:03

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske prof. dr. Predrag Šustar razgovarao je sa studentima na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Kazao je da su danas mogućnosti studentima puno veće nego prethodnim generacijama,prenosi Hrvatski Medijski Servis.

„Vama ovdje su mogućnosti šire nego smo mi prije imali i maksimalno iskoristite mogućnosti koje vam se nude, idite na međunarodne razmjene, putujte, odite van ali nam se i vratite. Vi studenti zajedeno sa Sveučilištem imate ideje i smislite nešto da podignete svoj grad“, rekao je ministar Šustar.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić je naglasila da Sveučilište ima pomoć od Republike Hrvatske i uz nastavnike iz Hrvatske kvaliteta nastave sigurno ostaje neupitna.

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić je kazao da fakultet ima 18 studija i više od tri tisuće studenata.

„Ovo je jezgro i srce jednog identiteta, jednog naroda, ali isto tako ovo je fakultet koji je otvoren za sve i za različita promišljanja, za one koje žele stjecati vještine i znanje na putu ka uspjehu“, rekao je dekan Tomić.

Ministar Šustar je pozvao studente na Europske sveučilišne igre koje se održavaju u Hrvatskoj, a one povezuju preko 300 sveučilišta i pet tisuća studenata.

Prije razgovora sa studentima ministar je održao radni sastanak s koordinacijom ministara obrazovanja koji rade po hrvatskom nastavnom planu i programu u Federaciji BiH.


Nema komentara

Anketa

Ustavi