RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Nelegalna Uprava EP HZ HB ne želi otići, najavljuju sudski postupak

Napisano 02.09.2015. 12:57

Nakon što je na nedavno održanoj Skupštini imenovan novi Nadzorni odbor Elektroprivrede HZ HB, smijenjen direktor Nikola Krešić sa suradnicima, te nakon toga imenovan novi v.d. generalnog direktora Marinko Gilja, drama u EP HZ HB se nastavlja.

Naime, stara Uprava koja ne želi otići s položaja pokušava na sve moguće načine ostati u foteljama.

'Obzirom na novonastalu situaciju, odnosno odluke donesene na Skupštini dana 31. kolovoza, koje su po mom mišljenju u suprotnosti s pozitivnim zakonskim propisima, pokrenut ću sudski postupak radi poništenja istih, dužnost mi je i obveza upozoriti Vas na sljedeće: Želim Vam ukazati na činjenicu da sve do upisa u sudski registar organa i tijela Društva, za rad i propuste u istom u odnosu na funkciju, dužnosti i ovlasti, isključivo ste vi odgovorni do upisa drugih osoba u Sudski registar, te je potrebno da obnašate dužnosti do primopredaje koja bi se trebala izvršiti tek nakon upisa u registar kada bi trebali predati svoje prostorije, pečate te ostalo sukladno naputku, piše Nikola Krešić u svom dopisu.

I dok sada već smijenjeni Krešić najavljuje sudsku bitku, Gilja već ima i suradnički tim.

Gojko Anić je izvršni direktor za pravne poslove, Anto Tutiš za ekonomske, dok je na čelu proizvodnje Ivica Čule. Za distribuciju je zadužen Ilija Bakalar, opskrbu Ivica Pavković, a izvršni direktor za razvoj je Drago Bago.


Nema komentara

Anketa

Ustavi