RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Neumski hotelijeri opraštali račune gostima zbog nestanka električne energije

Napisano 26.05.2015. 19:57

Nakon što je Elektroprivreda HZ HB ugasila struju cijelom Neumu zbog revizije postrojenja, u jedinom bh. gradu na moru je nastupio kaos. U tome trenutku je bilo oko 3000 gostiju u neumskim hotelima, a mnogi od njih su bili izrazito nezadovoljni neočekivanim događajima.

- Umjesto da pošalju fax ili zovnu 5-6 veikih hotela koji rade u Neumu, oni su u petak večer po Neumu postavili plakate. I nitko nije znao da će doći do prestanka isporuke električne energije u ponedjeljak. Imali smo u tome trenutku veliku konferenciju u hotelu. Tu su bili gradonačelnici i brojni drugi visoki uzvanici. Imali smo goste iz Francuske, Poljske i drugih zemalja. Teško je i opisati kakve smo neugodnosti imali i mi i naši gosti - rekao nam je Branimir Butigan, koordinatog poslova u Grand Hotelu Neum.

Ova hotel srećom ima agregat, ali on može pokriti samo 30 posto potreba ovog neumskog bisera. - Gosti su se bunili, morali smo pristajati na popuste i druge kompenzacije kako bi barem malo prikrili posljedice nestanka električne energije. Imali smo i mnogo drugih neplaniranih troškova. Sada je pitanje tko će nam to nadoknaditi i hoće li se ti gosti uopće željeti vratiti kod nas iduće godine zbog ovoga događaja - rekao nam je naš sugovornik.

Slična iskustva smo mogli čuti i od drugih neumskih hotelijera. Ovo je samo još jedan pokazatelj kako se institucije ove države odnose prema jedinom bh. gradu na moru. Samo je razlika što su prije ovakve "usluge" Neumu radile sarajevske strukture, a ovaj put je u pitanju Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg - Bosne.


Nema komentara

Anketa

Ustavi