RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

NOVI REKORD MARINA ČILIĆA : Nadam se novom trofeju Davis Cupa

Napisano 17.09.2017. 23:25

Nova pobjeda Marina Čilića, kojom je postao igrač s najviše pojedinačnih pobjeda u povijesti hrvatske Davis Cup vrste, donijela je Hrvatskoj ostanak u Svjetskoj skupini.

Došli smo ovdje po pobjedu protiv Kolumbije i ostvarili smo je na lijep način. Zadovoljan sam današnjim mečom, potpuno kontrolirano, servirao sam možda najbolje u  Davis Cupu. U retern gemovima sam se malo mučio, ali uspio sam zadržati kontrolu i po break u svakom setu donio je pobjedu. Uživao sam cijeli tjedan, dobili smo evo i novaka u ekipi Viktora Galovića, koji je zbilja odličan momak. Nadam se da ćemo ga gledati kako se uspinje na rang listi i naravno u reprezentaciji, prenosi HRT.

Danas sam servirao pametno, kontrolirano, imao sam dobar prvi servis. No najviše sam zadovoljan mogućnošću da se maksimalno koncentriram u svakom servis-gemu. To mi je donijelo puno pobjeda ove sezone, posebno na travi, nadam se da ću nastaviti do kraja sezone s dobrim rezultatima, dodao je.

Još je rano govoriti o 2018. godini, ima vremena do drugog mjeseca kad se igra prvo kolo Svjetske skupine. Nadam se da ćemo imati dobar ždrijeb, nositelji smo i to je sjajna stvar. Nadam se da možemo opet dignuti trofej Davis Cupa, što bi bio ogroman uspjeh, zaključio je Čilić.

Čiliću je ovo bila 24. pobjeda, čime je nadmašio Ivana Ljubičića, koji je skupio 23.


Nema komentara

Anketa

Ustavi