RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Obilježavanje dana HVO-a u Žepču

Napisano 06.04.2010. 14:10
XP 111

Koordinacija udruga Domovinskog rata Općine Žepče i Zeničko-dobojske županije (Udruga obitelji poginulih i nestalih branitelja Domovinskog rata Žepče i ZDŽ, Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Žepče i ZDŽ, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Žepče, Udruga nositelja ratnih odlikovanja HVO Žepče i ZDŽ i Hrvatska udruga logoraša Domovinskog rata u BiH) uputila je dopis u svezi obilježavanja 18. obljetnice osnivanja HVO-a na području Žepča koje će se obilježiti 8. travnja.

Kordinacija poziva sve svoje članove i građane da se pridruže proslavi ovog nadnevka. „U spomen na utemeljenje HVO-a koji je imao veliki utjecaj na sam razvoj povijesnih događaja značajnih za hrvatski narod u BiH želimo podsjetiti na ovaj datum i svojim djelovanjem ne dopustiti da ode u zaborav“, kaže se između ostalog u priopćenju ove koordinacije.

U četvrtak 8. travnja u 9,30 položit će se vijenac na grob zapovjednika 111. xp brigade generala Ive Lozančića, u 9,45 na spomen obilježje braniteljima u Novom Šeheru, u 11 sati je sveta misa u crkvi sv. Ante Padovanskog u Žepču, u 12 polaganje vijenaca na središnjem spomen obilježju braniteljima Domovinskog rata u Žepču i u 12,15 obilazak spomen sobe branitelja HVO-a

postaja.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi