RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Obiteljski posao: Još dvojica Lijanovića ulaze u politiku

Napisano 21.08.2014. 19:52
Jerko Ivanković Lijanović

Narodna stranka Radom za boljitak na ovogodišnjim Općim izborima će imati pojačanje, odnosno obitelj Ivanković Lijanović u stranku i politiku dovodi pojačanje.

Dvojica sinova federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerka Ivankovića Lijanovića, Antonio i Josip, također službeno ulaze u politiku te su kandidati za državni, odnosno Federalni parlament.

Umjesto dosadašnje dvojice Ivankovića Lijanovića, na političkoj sceni ćemo vrlo vjerojatno imati četvoricu. Tako će za mjesto u Parlamentu FBiH podršku glasača tražiti Jerko i jedan od njegovih sinova, Josip Ivanković Lijanović.

S druge strane, Antonio će zajedno sa stricem Mladenom Ivankovićem Lijanovićem, tražiti podršku glasača za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH. „Samo“ ih je četvorica, ali su dobro raspoređeni, reklo bi se.

Dvadesettrogodišnjeg Antonija pojedini mediji u BiH su već spominjali u negativnom kontekstu, no mlađahnom sinu federalnog dopremijera tek treba pružiti priliku, kažu u stranci.

- Ono što je u javnosti već predstavljano u više navrata, jeste činjenica da Narodna stranka Radom za boljitak svoju politiku tijekom dvanaest godina postojanja bazira na afirmaciji mladih, obrazovanih i sposobnih kadrova koji su spremni srcem se boriti za boljitak svoje rodne grude i na njoj ostati, kažu u Boljitku.

Sinovi Ivankovića Lijanovića itekako imaju razloga za ostati, jer imaju obiteljski biznis, a ni u politici im neće biti loše, kao ni drugima koji su na proračunima.

- Radi se o dva mlada, obrazovana i sposobna kadra, kojih sa svim potrebnim kvalifikacijama za sutra sposobne političare, Boljitak na svojim listama ima još jako puno, kaže za Klix.ba Emina Trhulj, koordinatorica za medije ove stranke.

Kako će pomladak Ivankovića Lijanovića proći na izborima ostaje vidjeti. Ukoliko postanu parlamentarci, ili možda ministri, za nadati se da će ih se u javnosti više spominjati po dobrom, za razliku od njihovog oca koji se često spominjao u kontekstu raznih afera.

Klix


Nema komentara

Anketa

Ustavi