RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Pelagićevo: Ministarstvo za izbjeglice RS asfaltiralo ceste u povratničkim naseljima

Napisano 27.11.2015. 17:19

Asfaltirani su cestovni pravci u mjesnim zajednicama Blaževac, Turić i Gornja Tramošnica, u duljini od 1180 metara. Također, u mjesnoj zajednici Blaževac izvršena je sanacija i nasipanje dionice puta „Četnica“, u duljini od 1300 metara.

Ministarstvo za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske za projekte cestovne infrastrukture u ovoj godini u općini Pelagićevo investiralo je 120.000 KM.

Pored ulaganja u cestovnu infrastrukturu, ministarstvo je sukladno raspoloživim sredstvima u ovoj općini u proteklom razdoblju realiziralo i mnoge druge projekte kao što su izgradnja stambenih jedinica, dodjela građevinskog materijala, izgradnja društvenog doma, obnova i sanacija vjerskih objekata, te pružanje pomoći povratnicima kroz projekte održivog povratka.

Savjetnik ministra za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske, Pero Josipović, prilikom obilaska ove općine i posjete lokacijama gdje su realizirani projekti, izjavio je da svi projekti koje realizira ministarstvo značajno doprinose razvoju povratničkih zajednica, te pružaju povratnicima uvjete za povratak i ostanak u rodnom kraju.

Ministarstvo će, i u narednom razdoblju, u okviru svojih redovitih programskih aktivnosti, nastaviti realiziranjem projekata koji će doprinijeti većem povratku u općini Pelagićevo, priopćeno je.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi