RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Petnaest računala i projektor viteškim osnovcima na dar

Napisano 26.11.2015. 17:00

Najveći broj osnovnih škola u središnjoj Bosni slabo je opremljen s tehničkim pomagalima, posebno nastavni kabineti što, svakako, limitira i kvalitetu nastave. Tako je i s informatičkom opremom, a upravo je informatika predmet za koji uglavnom vlada i veliko zanimanje učenika.

Takav je slučaj i u viteškoj Osnovnoj školi "Dubravica", no sada je ova škola bogatija za petnaest računala sa svom potrebnom opremom, piše Večernji list BiH. Naime, računala osnovcima ove škole darovala je viteška tvrtka "Bet Live", koja se, i inače, iskazuje donacijama opreme školama, raznim udrugama i udruženjima, ali i drugim vrstama pomoći potrebitim.

Ravnateljici Osnovne škole "Dubravica" Olgici Krezić i nastavniku informatike Danku Ljubasu vrijednu donaciju predala je djelatnica tvrtke "Bet Live" Maja Krišto-Gudelj, a nedavno je ova tvrtka darovala također 15 računala OŠ "Bučići" u novotravničkoj općini.

Isti dan OŠ "Dubravica" u Vitezu tvrtka "Kim Tec" d.o.o Vitez donirala je vrijedan projektor, što će također značajno doprinijeti u određenim segmentima, kvaliteti nastave, ali i omogućiti kvalitetu raznih nastavnih i izvannastavnih prezentacija.

Ovu vrijednu donaciju ravnateljici škole Olgici Krezić predao je prokurist tvrtke Tonči Karin. A ravnateljica Olgica Krezić je skromnim darovima, radovima osnovaca, školskim listom "Dubravko" te riječima zahvale uzvratila donatorima.


Nema komentara

Anketa

Ustavi