RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u novoj posjeti Hrvatima BiH, posjetit će Livno, Široki Brijeg i Mostar

Napisano 04.09.2017. 23:12

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetit će Livno, Široki Brijeg i Mostar, u utorak i srijedu, 5. i 6. rujna 2017. godine. Donosimo raspored posjete.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković s predstavnicima državnih i lokalnih vlasti razgovarat će o razvojnim, infrastrukturnim, gospodarskim i kulturnim projektima koje sufinancira Vlada Republike Hrvatske. 
 
U utorak, 5. rujna, u 14.00 sati, u Livnu predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sastat će se s načelnikom Općine Livno Lukom Čelanom (Zgrada Općine Livno, Trg branitelja Livna).
 
U 14.30 sati, predsjednik Vlade posjetit će Srednju strukovnu školu Silvije Strahimir Kranjčević te obići izvedene radove koje je sufinancirala Vlada Republike Hrvatske (Dinarina 2).
 
U 16.35 sati, u Širokom Brijegu, predsjednik Vlade posjetit će Franjevački samostan i obići Franjevačku galeriju, koja posjeduje preko 1500 umjetnina, od slika starih majstora, preko klasika i majstora hrvatske moderne do suvremenih slika i skulptura (Kardinala Alojzija Stepinca 14).
 
U 17.10 sati, predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se s gradonačelnikom Grada Širokog Brijega Mirom Kraljevićem.
 
U 18.00 sati, u Mostaru, predsjednik Vlade Andrej Plenković nazočit će otvorenju pučke kuhinje fra Didaka Buntića, u povodu obilježavanja 100. obljetnice spašavanja djece od gladi i smrti, a potom će u 19.00 sati istim povodom sudjelovati na svečanoj akademiji.
 
U srijedu, 6. rujna, u 9.00 sati, u Mostaru, predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Hrvatski dokumentacijski memorijalni centar Domovinskog rata, koji je utemeljen u kolovozu 2013. kao znanstvena ustanova, specijalizirani arhiv, sa zadaćom prikupljanja, sređivanja, čuvanja te stručnog i znanstvenog istraživanja i publiciranja gradiva iz Domovinskog rata u Bosni i Hercegovini (Kneza Domagoja b.b.)
 
U 9.30 sati, predsjednik Vlade obići će Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar (Kralja Tvrtka bb).


Nema komentara

Anketa

Ustavi