RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Pripadnici Oružanih snaga BiH spriječili pljačku trgovačkog centra FIS u Vitezu

Napisano 02.10.2015. 18:50

Za vrijeme realizacije aktivnosti na promociji vojnog poziva, prezentaciji operativne sposobnosti i sudjelovanja Oružanih snaga BiH u operacijama potpore miru koja je od 30. rujna do 1. listopada 2015. godine održana ispred trgovačkog centra FIS u Vitezu dogodila se nesvakidašnja situacija.

Tijekom realizacije planiranih aktivnosti u večernjim satima 30. rujna 2015. godine pripadnici OS BiH su uočili, otkrili i aktivno sudjelovali u sprječavanju pokušaja krađe razne vrste robe i artikala koje je iz trgovačkog centra FIS u Vitezu namjeravala otuđiti skupina nepoznatih osoba.

Pripadnici OS BiH su spriječili i zadržali počinitelje u pokušaju krađe te pravovremeno obavijestili službu sigurnosti  FIS-a koja je u suradnji s pripadnicima PS Vitez privela počinitelje.

Tijekom praćenja i kontrole planiranih aktivnosti OS BiH na platou ispred FIS-a od strane načelnika Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH general pukovnika Ante Jeleča 1. listopada 2015. godine rukovoditelji menadžmenta kompanije FIS su iskoristili prigodu i nazočnost generala Jeleča da se iskreno zahvale OS BiH za ovaj veoma pozitivan gest.

General Jeleč i pripadnici OS BiH koji su sudjelovali u ovom događaju su istakli da je to bila njihova građanska dužnost i da bi to uradili u svakoj sličnoj situaciji.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi