RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Propao pokušaj medijskog sotoniziranja Hrvata, Zori ipak nitko nije prijetio

Napisano 30.07.2014. 17:18
Željko Komšić

''Ne znam što bih vam rekao... Osjećam se kao kompletan idiot'', izjavio je Slobodnoj Bosni Željko Komšić član Predsjedništva BiH i predsjednik Demokratske fronte komentirajući izjave nesuđene kandidatkinje DF-a Zore Terzić Šeremet da joj nitko nije prijetio.

''Gospođa Terzić Šeremet nama je ispričala sasvim drugačiju priču – predsjedniku Općinskog odbora DF-a Niki Bakoviću rekla je da su joj prijetili i da je s obitelji napustila državu'', rekao je Komšić.

Podsjećamo, tijekom saslušanja u Policijskoj upravi Livno, Terzić Šeremet je navela ''da joj nitko nije prijetio, niti je napuštala općinu Livno, zbog bilo kakvih prijetnji, a kamoli državu BiH u posljednje vrijeme''.

To je u suprotnosti s izjavama Komšića da je ona odustala od kandidature za hrvatskog člana Predsjedništva BiH zbog prijetnji.

S druge strane, predsjednik Općinskog odbora DF-a Baković, portalu Bljesak.info je tada potvrdio kako o kandidatkinji, koja je potpuno anonimna u političkim krugovima, ne može puno govoriti te da je ona na odmoru izvan BiH.

Naime, Terzić Šeremet je saslušana 21. srpnja u prostorijama PU Livno.

''Nakon što je u prvom momentu bila iznenađena odnosno nepripremljena na takvu vrstu ponude i nakon konzultacije s užim krugom obitelji odlučila je odbiti navedenu ponudu'', navodi se u priopćenju MUP-a i dodaje kako je Šeremet-Terzić izjavom navela da joj nitko nije prijetio, niti je napuštala općinu Livno, zbog bilo kakvih prijetnji, a kamoli državu BiH.


Nema komentara

Anketa

Ustavi