RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

RADOSTAN USKRS U KISELJAKU

Napisano 19.04.2014. 11:33
RADOSTAN USKRS U KISELJAKU

Zahvaljujući Zajednici žena "Kraljica Katarina Kosača", Općinskoj organizaciji Kiseljak, 14 mališana koji pohađaju kiseljačku podružnicu Edukacijsko rehabilitacijskog centra "Duga" dobilo je ovih dana, uoči najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa, prigodne darove, pisanice i slatkiše. Članice Zajednice žena obišle su i jednu obitelj u općini Kiseljak koja se zbog niza tragičnih okolnosti, našla u teškoj socijalnoj situaciji. Prilikom posjeta uručili su im prigodne darove i novčanu pomoć.

"Sredstva i za ovu akciju osigurale smo mi žene, članice Zajednice žena HDZ BiH. Kao i svaki put pomogla nam je i Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ BiH ŽSB i članica Predsjedništva HDZ BiH koja je ujedno i članica naše organizacije. Ovakvim akcijama želimo iskazati i socijalnu dimenziju svojega rada. Posjetom Centru 'Duga' željeli smo prije svega razveseliti mališane, ali i iskazati potporu njihovim roditeljima i zaposlenima u ovoj ustanovi. Zahvaljujući njihovu trudu i predanom radu napredak kod mališana s poteškoćama u razvoju je evidentan", kazala je prilikom posjeta Centru "Duga" dr. Vlatka Komšić, predsjednica Zajednice žena HDZ BiH, OO Kiseljak.

U izaslanstvu Zajednice žena HDZ BiH koje je posjetilo Centar "Duga", kao i obitelj u teškoj socijalnoj situaciji, uz ostale, bila je i Ana Tolo, zamjenica predsjednika Mladeži HDZ BiH. Ona je naglasila i kako članovi Mladeži HDZ BiH često organiziraju akcije potrebitima te da poput Zajednice žena i sami nastoje držati do socijalne dimenzije u svojemu djelovanju i radu.

(artinfo.ba) 


Nema komentara

Anketa

Ustavi