RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

S radom kreće prva internet-televizija u Hercegovini

Napisano 22.12.2014. 21:18
Prvi.tv

Prva internet-televizija u Hercegovini www.Prvi.tv od utorka, 23. prosinca, počinje s radom. Novinari nove medijske kuće u posljednjih mjesec dana su snimili desetke priloga, a prvi gosti u studiju redakcije Prvi.tv su bili poznati sportaši Ivan Dodig, Damir Beljo, Ivica Džidić, Boris Bošnjak.

\\\'\\\'Istraživanje koje je mjesec dana provodila ekipa internet-televizije Prvi.tv je pokazalo kako su stanovnici hercegovačkih općina i gradova iskazali veliko zanimanje za ideju rada i funkcioniranja jedne televizijske kuće na ovim prostorima koja bi zabilježila događaje, donijela informacije o događajima u Hercegovini, ali i arhivirala sve ono što se događa u regiji Hercegovine\\\'\\\', navodi se u priopćenju za javnost i dodaje kako će novinari donositi dnevne informacije iz Mostara, Širokog Brijega, Međugorja, Čitluka, Posušja.

Kao prvi pokazatelj onoga što će gledateljima donijeti Prvi.tv najavljeno je kako će ova medijska kuća izravno prenositi misu polnoćku iz mostarskog franjevačkog samostana.

Iz internet-televizije Prvi. tv već su najavili kako je ovo samo prvi u nizu izravnih prijenosa koje će raditi ova medijska kuća, a koji će biti iz područja politike, gospodarstva, sporta, kulture, vjere.

Bljesak.info

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi