RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Suljagić o uklanjanju hrvatskih obilježja: Reufe, ljubomoran sam!

Napisano 17.04.2015. 09:27
Emir Suljagić

Nakon što je prvi.tv objavio tekst o tome kako je vodstvo EP HZ HB prilikom posjete ministra energetike, rudarstva i industrije FBiH Reufa Bajrovića uklonilo iz sale za sastanke hrvatska obilježja, strasti se ne smiruju.

Svoje viđenje cijele situacije na svom Twitter profilu napisao je i Emir Suljagić, član Predsjedništa DF-a i zamjenik ministra obrane BiH.

"Ljubomoran sam, Reufe. Vodstvo EP HZ HB kukavički iz sale za sastanke naredilo izbacivanje hrvatskih obilježja", napisao je cinično na svom profilu.

Podsjetimo, iz sale su izbačene brojne zahvalnice, priznanja hrvatskih udruga i športskih klubova koja su uručena EP HZ HB. Potvrdu ove informacije smo dobili od članova Nadzornog odbora spomenute tvrtke koji su i dodali da Krešić i njegovi suradnici čine sve kako Uprava tijela EP HZ HB ovih dana ne bi odlučivala o njihovoj smjeni.

Na ovaj sramotni čin reagirao je i Nezavisni sindikat uposlenika EP HZ HB.

"Gazi se sve što je sveto da bi se osigurala pozicija generalnog direktora i izvršnih direktora tako da ništa više nije sveto, sve je na prodaju i dopuštena su sva sredstva pa se došlo do toga da se uklanja i obilježje jednog konstitutivnog naroda.

Već i prije smo tražili od svih Uprava Društva da ispred ili unutar zgrade JP EP HZHB d.d. Mostar naprave spomen obilježje za sve poginule radne kolege i branitelje pripadnike Oružanih snaga BiH koji su u domovinskom ratu izgubili svoj život stvarajući između ostalog i poduzeće od kojega svi mi uposlenici živimo. Za ovu inicijativu smo dobili i potporu Nadzornog odbora JP EP HZHB u kolovozu 2007. godine ali se ona nikad nije realizirala", stoji u priopćenju.

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi