RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Tomislavgrad: "Duvanjka" još uvijek čeka na uređenje

Napisano 25.10.2016. 20:13

Godinama objekt bivše Robne kuće u Tomislavgradu predstavlja ruglo u centru grada, te iako su se najavljivali radovi na uljepšavanje ovog objekta i okoline oko njega, cijela priča još uvijek stoji na mjestu, prenosi HMS.ba

Naime, sredinom prošle godine, u stečajnom postupku Robnu kuću je kupio Bossgas, koji je pokrenuo postupak izrade idejnoga rješenja i projekta rekonstrukcije zgrade i okoline, a što je dodijeljeno poduzeću Triel d.o.o. iz Posušja.

Cijela priča bila je aktualna sredinom 2016. godine kad je novi vlasnik i direktor poduzeća Bossgas d.o.o. Zvonimir Šušnjar, obilazeći ovaj devastirani objekt zajedno s općinskim načelnik Ivanom Vukadinom, arhitekticom Božanom Bagarić iz općinske Službe za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove te Damirom Lončarom, iz projektantske firme Triel najavljivao kako će do Božića biti obnovljen barem vanjski dio zgrade.

Lončar je tada obećao da će nakon završetka poslova ovaj dio grada konačno zasjati u sasvim novom, zasluženom izgledu, čemu će, svakako pridonijeti i završetak radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacijske mreže koji su već sada privedeni kraju.

Robna kuća koja je svojevremeno nosila nazive ‘Duvanjka’ i ‘Delma’ je u stečajnom postupku prodana za 470.000 KM.


Nema komentara

Anketa

Ustavi