RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Mostaru uskoro sastanak predstavnika županija iz BiH i RH

Napisano 06.10.2015. 20:39

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ na poziv Zlatka Ževrnje,  župana  Splitsko-dalmatinske županije, boravio je danas u Splitu, gdje je upriličen sastanak o mogućnostima daljnje prekogranične suradnje i učinkovitijega korištenja sredstava europskih fondova.

Župan Ževrnja naglasio je, uz ostalo, kako je Splitsko-dalmatinska županija i do sada konkretno pomagala susjedne županije iz BiH, prenoseći vlastita iskustva u apliciranju na natječaje i korištenju sredstava iz europskih fondova. Na poseban način, uz niz drugih zajedničkih projekata u poljoprivredi, turizmu i kulturi, istaknuo je projekt melioracije Imotsko-bekijskoga polja.

Predsjednik Herceg zahvalio je županu Ževrnji na srdačnom prijemu, napose ističući značenje razvitka daljnje međusobne suradnje dviju županija te, također, najavio održavanje zajedničkoga sastanka predstavnika županija iz BiH i susjednih hrvatskih županija, koji bi uskoro trebao biti održan u Mostaru, a na kojem će se konkretnije razgovarati o  međuregionalnoj suradnji i radu na projektima od obostranoga značaja.

Prvi.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi