RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Uručen ček od 80.000 maraka za obnove triju kuća obitelji Divković i Pavić

Napisano 25.01.2015. 13:51
Uručen ček od 80.000 maraka za obnove triju kuća obitelji Divković i Pavić

Pobjednici nogometnog susreta u Vitezu, koji je bio veliko finale humanitarne akcije ‘Darujmo im dom’, a koju je pokrenuo Večernji list, su upravo tri obitelji čije su kuće stradale u prošlogodišnjim poplavama nedaleko od Tuzle. Obiteljima Mirsade Divković, Luce Divković te obitelji Pavić iz Tuzle obiteljske su kuće teško stradale u prošlogodišnjim poplavama i klizištima.

Nadu i vjeru im je upravo vratio ‘Večernji list’ koji je zajedno s Franjevačkim samostanom u Tuzli i Hrvatskim narodnim saborom BiH organizirao akciju u kojoj je do sada prikupljeno 80.000 maraka. Ček s tim iznosom je u ime organizatora gvardijanu Samostana u Tuzli fra Mariju Divkoviću uručio hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

“Ova pomoć će biti vaš važan doprinos u mozaiku da ljudi ostanu i grade budućnost u Tuzli”, rekao je u zahvali fra Mario Divković.

Utakmica je odigrana neposredno nakon susreta rukometnih reprezentacija Hrvatske i BiH u kojoj je slavila snažnija momčad Slavka Goluže koja juriša po jednu od medalja u Kataru. Zbog toga je na velikom videozidu u dvorani bio osiguran izravni prijenos susreta rukometnih reprezentacija Hrvatske i BiH, a na platou ispred dvorane okupljeni su mogli uživati i u dodatnom glazbenom programu, roštiljadi, pivu, kuhanom vinu.


Nema komentara

Anketa

Ustavi