RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vitez: Tradicionalno noćno pješačenje okupilo blizu 400 sudionika

Napisano 14.01.2018. 23:26

Tradicionalno i ove godine već 8. po redu “Noćno pješačenje”u organizaciji HPD “Vitez” organizirano je u subotu navečer kada je s Gradskog trga u Vitezu u 18 sati krenulo nešto više od 400 sudionika na put dug 15 kilometara, s visinskom razlikom (Vitez – Zabrđe) od 750 metara.

Među sudionicima bilo je i osnovaca, s roditeljima, cijele obitelji, ali i starijih sudionika. Sudjelovali su i busovački planinari, članovi PD “TIM” Busovača. Njih 30-ak je i ove godine podržalo hvale vrijedan projekt koji promovira zdravlje, zdrav način života, rekreaciju i ugodno druženje, piše Vitez.info.

Na čelu s članovima HPD Vitez, sudionike je put vodio s Gradskog trga, preko Bobaša i zabrđa do Planinarskog doma u Zaselju, gdje su sudionici stigli prije 23 sata. Nakon Zabrđa i okrijepe (Čaj, kuhano vino, kuhani krumpiri…), okrjepa ih je čekala i na cilju pješačenja, u Zaselju, gdje je priređena i veselica, lijepo i veselo druženje koje je, bar za neke, potrajalo sve do zore. A treba naglasiti da svake godine, bez obzira na vremenske (ne)prilike, ova akcija pobuđuje sve veću pozornost i podršku građana Viteza, ali i drugih susjednih gradova i općina.


Nema komentara

Anketa

Ustavi